Kirjoittajat

Maria

Olen Maria, vapaaehtoistyöhön hurahtanut sekä erilaisista ihmisistä ja ilmiöistä kiinnostunut mamma, jonka elämä pyörii perheen, kodin, opintojen, työn ja MLL:n perhekeskuksen ympärillä. Uskoo vahvasti, että lapsistaan kasvaa ihan kelpoja ihmisiä – vanhemmistaan huolimatta. Kirjoitukseni löydät kategoriasta ”Maria”.

 
Anna

Olen Anna, pari vuotta keski-ikäistä nuorempi nainen sekä 10-vuotiaan pojan ja vauvaikäisen tytön äiti. Huvitun helposti arjen tilanteista, ja laulan mielelläni ja pyytämättä. Olen opinnoissani päntännyt kasvatusasioita kirjoista ja kotona opiskellut niitä kantapään kautta. Kirjoitukseni löydät kategoriasta ”Anna”.

 

 

Olen Eija, ihan kohta 50-vuotias, neljän lapsen äiti, neljän lastenlapsen mummo ja lähihoitaja, jolla elämäänkin suuremmat ihmeet liittyvät aina jotenkin luontoon tai lapsiin. Raparperin kasvun seuraaminen, murrosikäisen mielialat up and down tai pienien ihmisten touhut ja puheet – niistä saa tämä mummo voimaa ja rikkautta elämään. Kirjoituksiani lyödät Arkisopasta kategoriasta ”Eija”.

 

 

Piirin työntekijät vuorottelevat blogissa satunnaisesti. Kuvailemme itseämme joustaviksi, innostuneiksi, ripeiksi ja hauskoiksi – kahvitaukojemme jälkeen poskipäät sattuvat aina nauramisesta.