Leikkiä kaiken ikää

Valtakunnallista Leikkipäivää vietettiin lauantaina 13.5.2017. Leikkipäivän tapahtumia on ollut ympäri Suomen sekä itse Leikkipäivänä että ennen ja jälkeen sen.

Meillä Laitilassa syntyi idea Leikkipäivän viemisestä vanhemman sukupolven luo. Sukupolvien kohtaamisen mahdollistamiseksi tapahtuma järjestettiin ohjelmallisen perhepiknikin muodossa kaupungin omistaman vanhainkodin, Kaukolankodin pihapiirissä. Meidän MLL:n paikallisyhdistyksemme hoiti tapahtuman mainostamisen lapsiperheille sekä kutsut muihin ikäihmisten asumisyksiköihin, ja Kaukolankoti sai kerättyä mukaan riittävästi vapaaehtoisia asukkaiden saattamiseksi ulos.

Pallon- ja hernepussinheitto kiinnosti niin ikäihmisiä kuin perheen pienimpiäkin.

Tapahtumassa oli monenlaista aktiviteettia. Puhallettiin esimerkiksi saippuakuplia, heitettiin palloa, maalattiin lakanataidetta, väritettiin Laitila-aiheisia värityspostikortteja, käytiin ihastelemassa valkovuokkoja luontopolulla, otettiin käsi- ja kasvomaalauksia sekä tietenkin nautittiin piknik-eväistä ja yhdessäolosta.

Laitila-aiheisia värityspostikortteja Terhokerho-pöytäliinalla.

Luontopolku lähti Kaukolankodin pihalta.

Myös katuliidut olivat käytössä.

Upea lakanataideteos jäi tuomaan iloa Kaukolankodin asukkaiden arkeen.

Leppäkerttu uudessa kodissaan.

Tapahtumaan osallistui kaikkiaan hieman reilut 60 henkeä. Vaihtelevat ja koleat toukokuun säät luultavasti verottivat omalta osaltaan piknikille lähtijöitä, vaikka onneksi varsinaisena tapahtumapäivänä aurinko oli puolellamme. Vastaavanlaista tapahtumaa toivottiin uudelleenkin, ja eiköhän sellainen järjestetä, sillä kivaa riitti!

Mukavaa kesän odotusta,
Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s