Paluu MLL:n tekijäksi, nyt työntekijänä

Aloitin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina toukokuun alussa. Tähänastisen työurani olen tehnyt pääasiassa kuntapuolella terveydenhuollossa. Oli innostavaa ja mukavaa päästä mukaan tähän hienoon MLL:n porukkaan!

WP_20160627_15_13_25_Pro

Vastaan ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koordinoinnista ja lisäksi myös Perhekummi-toiminta kuuluu osittain minun työkuvaani. On mielenkiintoista olla vapaaehtoistoiminnassa mukana työntekijän roolissa, 2000-luvun alussa kun olin itsekin vapaaehtoisena Lasten ja nuorten puhelimen – päivystäjänä MLL:ssä. Vapaaehtoisena toimiminen oli erittäin mukavaa ja monta kertaa sain kokea, kuinka todella tärkeää antamani aika oli lapsille ja nuorille.
WP_20160627_09_46_15_Pro

Olen täällä MLL:ssä tavannut aivan upeita vapaaehtoisia, jotka pystyvät ja haluavat antaa aikaansa sitä tarvitseville. On ollut ilo olla auttamassa maahanmuuttajaäitejä saamaan suomalaisia äitejä ystävikseen. Ystävyyssuhteet ovat kaksisuuntaista kotoutumista parhaimmillaan.

Jokaisen vapaaehtoisen panos on tärkeä, jotta mahdollisimman moni saisi apua kauttamme. Haluan olla tukemassa vapaaehtoisia, kun he tekevät tuota tärkeää työtä. Uuden työn myötä olen saanut myös monia mukavia työkavereita lisää.

WP_20160602_08_14_55_Pro

Nyt on aika nauttia Suomen suvesta! Toivotaan aurinkoisia päiviä ja jokaiselle juuri sitä, millä saa itselleen ja läheisilleen hyvän mielen.

Nina

Nina on MLL:n Varsinais-Suomen piirin uusin työntekijä, joka aloitti vapaaehtoistoiminnan koordinaattina keväällä 2016. Ninan työnkuvaan kuuluu Ystäväksi maahanmuuttajaäidille – ja perhekummitoiminnan koordinointi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s