Marakatti sai arvoisensa lastenjuhlat

Marakatti 10-v juhlat 029

Viikko takaperin Heidekenin piha oli aurinkoinen, tuoksui syreenin kukilta ja oli täynnä iloisia, nauravaisia lapsia.  Perhekeskus Marakatin 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat keräsivät pihalle ja sisälle Marakattiin perhekeskuksen vakiokävijöitä, uusia tuttavuuksia sekä lähiseudun hoitopaikkojen lapsia ja aikusia.

Marakatti 10-v juhlat 101

Juhlien lomassa Heiskan nurmikoille levittäytyivät kirppispöydät ja -viltit täynnä ostajien aarteita. Myynnissä oli erilaisia lasten vaatteita, tarvikkeita, leluja ja kirjoja – jokaiselle jotakin.

Marakatti 10v osa 1 043

Marakatti 10v osa 1 027

Marakatti 10-v juhlat 146

Marakatti 10v osa 1 066m

Lapsille leikkipiha tuntui olevan yksi hauska paratiisi. Leikkimökin ja hiekkalaatikon seassa sai tehdä oman unelmatalon erilaisista materiaaleista, mm. tammenterhoista, puusta, paperista, liimasta ja nauloista. Unelmakoti-projektissa lapsi sai tehdä ihan mitä itse haluaa ja näin syntyi mm. veneitä, makuuhuoneita ja patsaita.

Marakatti 10-v juhlat 039

Marakatti 10v osa 1 081

Leikkipihalla sai myös puhaltaa saippuakuplia, leikkiä sekä istuttaa Viherlassilan kanssa herkkupuutarhaa. Juhlissa istutetusta puutarhasta kasvaa sitten kesällä maukkaita mansikoita, tomaatteja, erilaisia yrttejä – kaikkia ihania ja tuoreita herkkuja!

Mamma Marakatti jakoi juhlissa iiiiisoja haleja lapsille ja antoi samalla kotiin viemisiksi omia värityskuviaan. Mamman pehmoinen turkki sulki syliin kaiken ikäisiä lapsia, ja Mamma sai ihastuneita taputuksia ja huokauksia aina kierroksensa jälkeen.

Marakatti 10v osa 1 039m

Marakatti 10-v juhlat 051

Marakatti 10-v juhlat 044m

Keskipäivällä pihalle asteli ei Muumitalosta vaan Heidekenin ovesta itse Muumipeikko ja Pikku Myy! Pikku Myy piti huolen, että kaikki lapset ja aikuiset saivat kuulla uusimmat uutiset Muumilaaksosta ja kertoi omia kesävinkkejään lapsille. Pikku Myy kehotti lapsia katselemaan useammin taivaalle, siellä nimittäin voisi näkyä kesällä heidän oma lentoaluksensa!

Marakatti 10-v juhlat 138m

Sisällä Heidekenillä vietettiin päivän päätteeksi vielä kutsuvierastilaisuutta. Pienemmän piirin juhlissa juhlittiin tietysti kuin lapset konsanaan: oli täytekakkua ja karkkia, värikkäät mukit ja kahviakin kannustettiin juomaan pilleistä. Salin seinille oli kerätty perhekeskuksen kävijöiden kommentteja vuosien varrelta, mitkä ihastuttivat vieraita ohjelman ja kakun syönnin lomassa.

Marakatti 10-v juhlat 134

Synttäripäivä oli niin iloinen kuin Marakatti vaan voi olla. Milloinkas juhlitaan seuraavan kerran?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s