Onnistunut Kevätilo-keräys

kevatilotunnus_2016_tekstilla

Tänä vuonna me MLL:n Varissuon paikallisyhdistyksessä päätimme panostaa Kevätilo-keräykseen. Mietimme tarkkaan mihin menemme keräämään ja varasimme paikat ajoissa. Olemme keränneet aiempina vuosina ympäri Turkua: Varissuolla, Itäharjulla, Länsikeskuksessa ja Kauppatorilla. Aiomme jatkaa keräystä vielä edelleen.

Kevätilokeräys itäkeskus 29.4.2016 Taina Puranen

Kerääjinä ovat toimineet vapaaehtoiset, opiskelijat ja kaksi työkokeilijaa. Mielestämme keräys on onnistunut hyvin, koska kerääjillä on ollut hyvät sosiaaliset taidot ja iloinen keräysmieli. Kevätilo-keräyksen tuotot olemme ajatelleet käyttää perhekeskus Touhulan lelujen uusimiseen, materiaalikuluihin ja perhekahvilan kehittämiseen.

Kevätilokeräys Jaana-pelle ja muut

Keräystempaus Itäkeskuksessa 29.4.2016

Keräyspäivänä iloisin mielin lähtivät aamulla keräämään vapaaehtoiset Taina ja Jaana-pelle. Pelle kävi myöskin viihdyttämässä leikkipuistoissa, terveyskeskuksessa ja Yhdessä-yhdistyksessä taskut täynnä karkkia. Keräys sujui hyvin!

MLL:n Varissuon yhdistyksen kotisivut

Perhekeskus Touhulan FB-sivu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s