Mä tykkään auttaa

iloauttaa logo

Aluksi tuntui, että olen väärä ihminen kirjoittamaan auttamisesta: kun muistelin, milloin ja missä olen viimeksi jotakuta auttanut, en keksinyt mitään. Teki mieli parkaista ääneen, että enkö ole auttanut ketään pitkään aikaan! Miten voin kirjoittaa auttamisesta, jos en edes auta?

Sitten alkoivat aivot raksuttamaan. Juuri äskenhän autoin työkaveria löytämään oikeat mainokset. Autoin tiskipöydälle jäänyttä kalakeiton loppua menemään roskiin. Aamulla autoin kissaani pääsemään tippuvan vesihanan luo, kun ei löytynyt tassuista pitoa liukkaalla lavuaarilla. Näitä maailmanluoka aputekoja..

Sitten alkoivat ajatukset rullaamaan. Työni on yhtä auttamista, olenhan assistentti. Autan työkavereita löytämään ne mainokset, laittamaan oikean tiedon nettisivuille, tulostan ohjelmia ja vien postit Postiin. Ja saan kiitosta. Kiitokset työn tekemisestä tuntuvat välillä hassuilta sillän koen tekeväni ”vain työtäni”. ”Kiitos kun olit nopea”, ”kiitos, en olisi itsen osannut” tai pelkkä ”kiitti!” tuntuvatkin oikeastaan aika mukavilta. Ja mikäs siinä autellessa, niin minäkin saan apua yhtälailla heiltä.

Ilo auttaa -kampanja on varsinaissuomalaisten lastensuojelujärjestöjen jäsenhankintakampanja. Tänä vuonna kampanjan puitteissa jaettiin Fölin matkustajille, yliopiston opiskelijoille ja konserttiyleisölle tulitikkuja vuoden pimeimpään aikaan. Jokainen askin saaja kiitti hymy huulilla.

Kampanjalle tehtiin myös oma sovitus Pave Maijasen Mistakes-yhtyeen kappaleesta Pidä huolta. Katso video ja heittäydy hyväntekevään tunnelmaan!

Autetaan toisiamme ja pidetään huolta!

Maarit

Kirjoittaja on MLL:n Varsinais-Suomen piirin viestintäassistentti, joka auttaa mielellään kaikenlaisissa viestinnällisissä asioissa MLL:n paikallisyhdistyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s