Perheiden Taiteiden Yö

Ennen tapahtumaa

Tultiin äitin kanssa Perhetalo Heidekenille n. 8.30. Ensin paketoin pieniä lahjoja kiitokseksi pikku esiintyjille. Meil kesti kyl aika kauan ettii sopivia pusseja.

DSC04773

Seuraavaks me siirrettii pöytii ja tuolei paikasta toiseen. Sit me mentiin laittaa piltti-ruletti pystyyn. Aika paljon muutaki me tehtiin mut mä en muista mitä :)

DSC04809

Sit me mentiin mun äitin kaa syömään. Syömisen jälkeen (sain muute keksin) me sisustettii sirkus ennen ja nyttiä, siis sitä huonetta jossa näytettiin sirkus videoita ja kerrottiin sirkuksen historiasta.

DSC04828

Pääsin mä kyl oikeisiin töihin ku äitin pomo toi mul palkkakuittei postitettavaks. Kyl mä voisin joskus olla toimistossaki töis… tai opettajana, eläinlääkärinä, eläinkaupassa, kampaajana… emmä tiiä.

Sit kaikki laitto jotkut asut päälle ja sit otettii yhteiskuvii.

koko sakki

Sirkus alkaa

Mun äiti oli portilla ja mäki joskus. Sisällä oli esim. onnenruletti (mäki pääsin pyörittää), kuvataidekoulun sirkusaiheinen näyttely, tempputehdas, pehmolelukylpy, sirkuspaja ja soitinpaja ja kasvomaalausta (mä sain tähdenlennon poskeen).

Pihalla tapahtu kaikenlaista, Turun VPK puhallinorkesterin soittoa, Turun Suzukikoulun muskaria ja esityksiä, Lahjan Tyttöjen tanssia ja jänniä sirkusjuttuja. Ja sit tietty oli kiva päästä rapsuttamaan ihania Karva-kavereita.

Karva-kavereita

Tapahtuu

Tapahtuman jälkeen

Vauhdilla purettiin teltat ja siivottiin. Mulla oli kiva päivä. Tutustuin äitin työkavereihin ja sain uuden ystävän. Anni kiittää ja kumartaa kaikkia Mannerheimin työntekijöitä ja koko sirkusporukkaa! Kiitän myös kun juuri sinä jaksoit lukea tämän jutun.

DSC04770

T:Anni10 v.

Lisää kuvia Perheiden Taiteiden yöstä voi selata Perhetalo Heidekenin sivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s